Kopen, beleggen en verhuren

 

Een recreatiewoning kopen als belegging is al langere tijd een trend. Wanneer u de woning verhuurd levert dit jaarlijks een mooi rendement op. Tevens is bij de aankoop van een recreatiewoning de financiering een belangrijke overweging. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden.

 

Meer weten over de woningen die wij aanbieden, download hieronder de brochure of neem contact met ons op.

220304 View 1

Recreatiewoning verhuren

Wilt u genieten van uw vakantiewoning en rendement maken op uw investering? U kunt er voor kiezen om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren voor recreatief gebruik. Dit betekent dat uw vakantiewoning verhuurd wordt in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt. Naast de verhuuropbrengst heeft dit een ander groot voordeel. U kunt de BTW op uw aankoop namelijk (gedeeltelijk) terugvorderen.

Wij hebben per woningtype een inrichtingspakket samengesteld. Indien u ervoor kiest de woning te verhuren is het mogelijk de woning compleet te laten afwerken, inrichten (inclusief klein inventaris) en stofferen. Met een inrichtingspakket is uw verblijf in één keer klaar om verhuurd te worden. Als u niet van plan bent om de woning te verhuren, heeft u uiteraard de vrijheid om de woning zelf in te richten.

Hypotheek op een recreatiewoning

Bij de aankoop van een vakantiewoning is de financiering een belangrijke overweging. Er bestaat de mogelijkheid om een hypotheek op vakantiewoningen af te sluiten. Er zijn steeds meer financiers in Nederland die bereid zijn om een deel van de aankoop van een recreatiewoning te financieren. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om tot 66 procent te financieren als de woning van uw keuze voldoet aan de voorwaarden. De volgende punten worden door financiers geëvalueerd:

 

Traditionele bouw
Het feit of de woning traditioneel gebouwd is (baksteen/beton) met een volwaardige fundering. Dit betekent dat stacaravans, chalets en wooncontainers worden uitgesloten.

 

Verblijf door het hele jaar
De mogelijkheid om tijdens alle seizoenen in de woning te verblijven. Denk aan de CV, het toilet, de badkamer en de keuken.

 

Waarde
De waarde van de recreatiewoning wordt geëvalueerd, alsmede de waarde van de grond.

Eigen grond
Het feit of de woning beschikt over eigen grond. Op ons park koopt u een woning met eigen grond.

 

Professionele organisatie
Huurinkomsten (netto) kunnen onder bepaalde voorwaarden tot maximaal 85% worden meegenomen. Hierbij moet het verhuurcontract van een professionele organisatie zijn. In het geval van De Hildenberg is dat dus geen probleem.

Woningen in de verkoop

Als toevoeging op de standaard of verlengde Boszandoog kunt u er voor kiezen om als extra optie een sauna, sunshower en jacuzzi toe te voegen aan uw woning. Wellness in de woning is niet alleen een heerlijke toevoeging aan uw vakantie, ook is dit terug te zien in uw rendement wanneer u de woning verhuurt.

Kom helemaal tot ontspanning in uw eigen energie-neutrale wellness vakantielodge. Als toevoeging op de standaard Eneva bieden wij de mogelijkheid om wellness faciliteiten toe te voegen aan deze duurzame woning. Een sauna, sunshower en jacuzzi zullen worden toegevoegd aan de 4 of 6 persoons vakantiewoning.

Bel
072-5155844
Stuur bericht