Boszandoog Wellness

Boszandoog Wellness 6 of 8 persoons

vanaf € 372.619,- v.o.n.

Omschrijving

Als toevoeging op de standaard of verlengde Boszandoog kunt u er voor kiezen om als extra optie een sauna, sunshower en jacuzzi toe te voegen aan uw woning. Wellness in de woning is niet alleen een heerlijke toevoeging aan uw vakantie, ook is dit terug te zien in uw rendement wanneer u de woning verhuurt. De typerende Friese en Drents-Saksische stijl van de Boszandoog past goed thuis in Appelscha. Het is een ruim opgezette vakantiewoning met een moderne uitstraling en heeft alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie in het hart van Noord Nederland.

Indeling van de Wellness Boszandoog

Op de begane grond bevindt zich de entree met hal en toilet. De woonkamer met zit- en eethoek en open keuken hebben direct uitzicht op de tuin. De openslaande deuren verlengen de woning naar het terras met tuinmeubilair. Er bevindt zich 1 slaapkamer met ensuite badkamer met wastafel en douche op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 of 3 slaapkamers en een badkamer met douche, sunshower, wastafel en tweede toilet (6 persoons Boszandoog). Voor de 8 persoons Boszandoog is er een apart toilet op de verdieping t.p.v. de kast. Via de badkamer op de eerste verdieping heeft u toegang tot de sauna.

Het is mogelijk de woning compleet te laten afwerken, inrichten (inclusief klein inventaris) en stofferen. Bijkomende kosten hiervoor zijn vanaf € 28.844,- excl. BTW.

Download hieronder direct de brochure, dan sturen wij u alle informatie toe per mail.
Vraag de brochure aan

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem contact met ons op:

 

Kenmerken

Bel
072-5155844
Stuur bericht