Project

Naast de bestaande en al in verhuur genomen woningen, starten wij met de verkoop van een nieuwe fase. Deze nieuwe fase bestaat uit 31 moderne woningen.

 

Meer weten over de woningen die wij aanbieden, download hieronder de brochure of neem contact met ons op.

Het plan

Het plan bestaat uit 31 eigentijdse recreatiewoningen die onder hoogwaardige architectuur zijn ontworpen. De vrijheid in keuze, in combinatie met rust en ruimte, kenmerken de hoogwaardige kwaliteit die Buitenplaats De Hildenberg onderscheid ten opzichte van haar concurrentie. Mede door de ligging tussen de bossen en aan een golfbaan is dit een uniek recreatiepark. Er bevindt zich een Grand café op het park waar u terecht kunt voor lunch en diner met uitzicht over het park en de golfbaan.

Het park

Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is het park van alle gemakken voorzien, zowel voor u als de huurders van uw vakantieverblijf. Er is goede Wifi, een receptie, a la carte restaurant, centrale parkeergelegenheid, fietsverhuur, golfbaan, indoor speeltuin en skelterverhuur.

DJI_0011

Woningen in de verkoop

Een uniek concept! Wij noemen ze “Eneva” wat staat voor energie-neutrale vakantielodge. De vakantiewoningen zijn gasloos, voorzien van elektrische boiler, zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. De duurzame woning is praktisch sfeervol ingericht en geeft een heerlijk vakantiegevoel door onder andere de veranda aan de achterzijde.

Met het oog op de typerende Friese en Drents-Saksische stijl passen de Boszandogen helemaal thuis in Appelscha. Deze ruim opgezette woning heeft een moderne uitstraling en heeft alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie tussen de bossen en heide en aan de golfbaan.

Bel
072-5155844
Stuur bericht