Vakantiewoning tussen de bossen

 

Ultiem genieten tussen de bossen!

Buitenplaats de Hildenberg ligt in het plaatsje Appelscha, aan de rand van nationaal park de Drents-Friese Wold. Dit is een van de grootste natuurgebieden van Nederland bestaande uit 6000 hectare aan bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden.

 

In Appelscha en de bosrijke omgeving zijn vele activiteiten te doen. Zo kunt u onder andere fietsen, wandelen, zwemmen, klimmen en golfen.

Meer weten over de woningen die wij aanbieden, download hieronder de brochure of neem contact met ons op.

Download de brochure Neem contact op _BWP7822

Buitenplaats de Hildenberg

Dit bestaande recreatiepark heeft een prachtige ligging aan nationaalpark de Drents-Friese Wold. De wandel en fiets mogelijkheden zijn hier eindeloos. Naast de prachtige ligging in de natuur is het park gelegen op een 9-holes golfbaan.

 

Lees hier meer over de omgeving van Buitenplaats de Hildenberg.

 

 

Het plan

Buitenplaats de Hildenberg wordt uitgebreid met 31 nieuwbouw recreatiewoningen. Er wordt in twee fases gebouwd; De verkoop van fase 1 is nu gestart waar wij de woning Boszandoog verkopen. Deze fase bestaat uit 9 ruime kavels

 

Lees hier meer over het project en bekijk de parkplattegrond.

220304 Site 003

Woningen in de verkoop

Boszandoog met Veranda en jaccuzi

Boszandoog wellness

Als toevoeging op de standaard of verlengde Boszandoog kunt u er voor kiezen om als extra optie een sauna, sunshower en jacuzzi toe te voegen aan uw woning. Wellness in de woning is niet alleen een heerlijke toevoeging aan uw vakantie, ook is dit terug te zien in uw rendement wanneer u de woning verhuurt.

Boszandoog

Boszandoog

Met het oog op de typerende Friese en Drents-Saksische stijl passen de Boszandogen helemaal thuis in Appelscha. Deze ruim opgezette woning heeft een moderne uitstraling en heeft alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie tussen de bossen en heide en aan de golfbaan.

Brochure downloaden

Bel
072-5155844
Stuur bericht