Vakantiewoning op een golfbaan

 

Een unieke kans; een vakantiewoning op een golfbaan!

Buitenplaats de Hildenberg is gelegen op een 9-holes golfbaan; Golfpark De Hildenberg. De golfbaan met aantrekkelijke hoogteverschillen, duinachtige zandverstuivingen en diverse bunkers is een uitdaging voor jong en oud.

Meer weten over de woningen die wij aanbieden, download hieronder de brochure of neem contact met ons op.

_BWP7822

Buitenplaats de Hildenberg

Dit bestaande recreatiepark heeft een prachtige ligging aan nationaalpark de Drents-Friese Wold. De wandel en fiets mogelijkheden zijn hier eindeloos. Naast de prachtige ligging in de natuur is het park gelegen op een 9-holes golfbaan.

 

Lees hier meer over de omgeving van Buitenplaats de Hildenberg.

 

 

Het plan

Buitenplaats de Hildenberg wordt uitgebreid met 31 vakantiehuizen. U kunt kiezen uit een vakantiehuis Boszandoog of Eneva. Bekijk de actuele beschikbaarheid hier

Lees hier meer over het project en bekijk de parkplattegrond.

220304 Site 003

Woningen in de verkoop

Als toevoeging op de standaard of verlengde Boszandoog kunt u er voor kiezen om als extra optie een sauna, sunshower en jacuzzi toe te voegen aan uw woning. Wellness in de woning is niet alleen een heerlijke toevoeging aan uw vakantie, ook is dit terug te zien in uw rendement wanneer u de woning verhuurt.

Met het oog op de typerende Friese en Drents-Saksische stijl passen de Boszandogen helemaal thuis in Appelscha. Deze ruim opgezette woning heeft een moderne uitstraling en heeft alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie tussen de bossen en heide en aan de golfbaan.

Bel
072-5155844
Stuur bericht