Openhuis op zaterdag 22 juli tijdens spannend golf evenement!

Openhuis op zaterdag 22 juli tijdens spannend golf evenement!

juli 7, 2023

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een openhuis van onze modelwoning op de Zwaai 7 te Appelscha op zaterdag 22 juli van 11:00 uur tot 16:00 uur op Buitenplaats ‘de Hildenberg’. Dit openhuis vindt plaats tijdens een evenement op golfpark ‘de Hildenberg’, waar getalenteerde golfers strijden om de felbegeerde maandbeker! ⛳

U heeft deze ruime vrijstaande 6-persoons vakantiewoning al vanaf €318.000 v.o.n. Om uw bezoek nog beter voor te bereiden, bieden wij de mogelijkheid om vooraf uw aanwezigheid aan te melden. Hierdoor kunnen wij u alle relevante verkoopstukken vooraf toesturen. Uiteraard is een afspraak maken niet noodzakelijk en bent u van harte welkom om spontaan binnen te lopen.

Of u nu een gepassioneerde golfer bent, geïnteresseerd bent in investeren in een vakantiehuis of gewoon nieuwsgierig bent naar wat dit park te bieden heeft, u bent van harte welkom!

Vraag eenvoudig de gratis brochure aan!

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct een e-mail met daar in de online brochure, prijslijst en rendementsprognose.

Heeft u na enkele minuten de brochure nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 072-5155844 of info@m4vastgoed.nl.

  • Het park is gelegen aan een 9-holes golfbaan;
  • Het park biedt een mooie combinatie tussen sport en natuur;
  • Heerlijk ontspannen in het bos en de heidevelden;
  • Goed rendement op uw investering dankzij verhuur via Roompot.
Bel
072-5155844
Stuur bericht